zaterdag 4 maart 2017

slowjuicer recepten - deel 2 -

Hi sapliefhebbers, 
Een paar weken geleden heb ik slowjuicer recepten online gezet. Dit waren recepten tijdens mijn 1e week heb klaargemaakt. De recepten die ik de 2e week maakte heb ik ook opgeschreven om met jullie te delen. Uiteraard gaat er ook wel eens wat mis en zijn bepaalde combinaties niet erg lekker. Grapefruit is lastig te combineren en raad ik niet aan om te gebruiken in combinatie met andere groente/fruit. Grapefruit sap is puur het lekkerst.

ps: voor mijn sapjes gebruik ik bijna altijd gember en bleekselderij. Beide ingredienten kun je weglaten voor een net zo lekker resultaat. Ik voeg bleekselderij toe omdat de smaak niet overheerst en gezond is. De hoeveelheden zijn makkelijk te halveren, indien je minder sap wilt klaarmaken.

Ingrediënten voor +- 800 ml
3 paprika's
4 stengels bleekselderij
4 appels

Ingrediënten voor +- 800 ml
4 gekookte bieten
4 stengels bleekselderij
3 appels
2 schijfjes gember

Ingrediënten voor +- 900 ml
500 gram waspeen
1 banaan
4 stengels bleekselderij
4 sinaasappels
2 schijfjes gember

Ingrediënten voor +- 800 ml
1 zak spinazie
4 stengels bleekselderij
4 appels
2 schijfjes gember

Ingrediënten voor +- 800 ml

1 venkel
4 stengels bleekselderij
4 appels
2 schijfjes gember


De vorige keer heb ik van mensen een tip gekregen om avocado te gebruiken. Dit ga ik ook zeker proberen. Zijn er nog andere lekkere combinaties om te proberen?
XO Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig