zaterdag 18 maart 2017

'T kleine oestertje in Oldehove - Restaurant tip -Vanuit Groningen is het ongeveer 20 minuten rijden. We rijden richting Aduard/Winsum. We passeren een paar kleine dorpjes (waar ik nog nooit eerder van heb gehoord) om vervolgens de eindbestemming Oldehove te bereiken. Het is een klein dorp, waar vlak voor de kerk een schattig rood huisje staat. 
De eigenaar heeft een restaurant aan huis gemaakt en heeft plek voor  ongeveer 7 tafeltjes. Het is binnen gezellig en knus. Het interieur thema is zee/vis. Om te beginnen krijgen we, heel gepast, een oester aangeboden. Daar moet je van houden en een oester is niet voor iedereen weggelegd. Ik vind het heerlijk en je moet het leren eten/waarderen. 

Dit restaurant is een paradijs voor een visliefhebber. Hun verwen vis schotel is verrukkelijk. Je krijgt een gigantische schaal met diverse soorten vis zoals inktvis, sardientjes, coquilles, garnalen, mosselen.... Daarbij serveert hij een eigen gemaakte aioli met plat brood.  Het is zonde om die schotel niet te nemen als je daar een hapje gaat eten.

Daarnaast wil ik iedereen aanraden om als dessert de wentelteefjes te proberen. Die zijn ook zo ongelooflijk lekker. De vis verwen schotel.Wentelteefjes en citroen sorbet.


Cheers!!In de zomer is er de mogelijkheid om buiten te zitten. 
(foto afkomstig van Facebookpagina t kleine oestertje)


Ik ben benieuwd of jullie hier al eens hebben gegeten? Iemand nog een tip voor een goed restaurant in een dropje rondom Groningen?

SHARE:

1 opmerking

  1. Gezellig, knus en heel goed eten!!! TOP KOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Komt allen!!

    BeantwoordenVerwijderen

Blogger Template Created by pipdig