maandag 6 maart 2017

Weekend Snapshots - 4&5 maart -

Hi Allemaal,

Leuk weekend gehad? Mijn weekend begon afgelopen vrijdag met een etentje. Super gezellig en we hadden veel te kletsen. Een goed begin van het weekend. Zaterdag ochtend kon ik geen vers sapje maken omdat we nog geen boodschappen hadden gedaan. Toch is dat onwennig en mis ik mn sapje (een dosis vers fruit en groente). Na een kopje thee met soja melk te hebben gedronken pak ik mijn spullen en vertrek rond 11uur naar de stad. Ik beland bij Doppio en bestel een grote kom met Griekse yoghurt met fruit en granola, en omdat ik het zo lekker vind neem ik nog een kopje thee met sojamelk.  Ik was van plan om op de markt verse groene en fruit te halen maar terwijl ik rustig aan het ontbijten was bedacht ik allemaal andere (leukere) dingen om te doen.

Rond 12uur liep ik naar de A-kerk omdat hier een vintage kilo sale plaatsvond. Georganiseerd door Vintage Rebel. Ik hoorde dit vrijdag avond van collega’s en dit schoot mij ineens weer te binnen. De rij was MEGA!! Ik heb er eventjes bij staan kijken en de rij werd alleen maar langer en het schoot ook niks op. Ik ben doorgelopen naar van der Velde boekenwinkel. Op zoek naar een nieuw boek om als luisterboek te gaan kopen. Ik heb wat ideeën op gedaan! 

Omdat we zaterdag avond een verjaardagsfeestje hadden van Alexander ging ik ook op speurtocht naar een cadeautje. Ik wilde een kadobon kopen van Krikke, een modelbouw winkel. Toen ik belde Marieke om toch bevestiging te vragen of het wel een goed idee was bleek mijn idee niet helemaal goed te zijn. Uiteindelijk ben ik geslaagd voor een lekker geurtje van Armani. Vlak voordat ik naar huis wilde gaan loop ik nog een keertje langs de A-kerk. De rij is weg dus ik loop toch eventjes naar binnen. Overal staat rekken met broeken, spijkerjasje, truien, tassen. Echt heel erg leuk. Ik zoek een paar dingetjes uit. Vervolgens wil ik naar de kassa lopen, en ja, ineens zie ik het.. De rij die buiten stond staat nu voor de kassa te wachten!! Ik leg alles netjes terug en ga (zonder aankopen) naar huis.

Toen ik rond 15 uur thuis kwam zag ik onze juicer staan en ineens dacht ik aan de groente en het fruit dat ik eigenlijk wilde kopen. Omdat ik geen zin had om weer de stad in te gaan, loop ik snel naar de supermarkt en koop genoeg groene en fruit voor de komende dagen. Dan hebben we in ieder geval zondag een lekker sapje.

Rond een uurtje of 4 begin ik met het maken van kokosmakronen. Ik had een recept van mijn tante en nicht gekregen. Ze zijn goed gelukt. Krokant van buiten en lekker smeuïg van binnen. Ik heb alvast foto's gemaakt om binnenkort deze bij een blogpost te voegen met het recept.

S’ avonds eten we bij mijn ouders en rond een uurtje of 21.30 uur lopen we naar Alexander en Marieke. Het geurtje viel in de smaak… (yess) 

Zondag ochtend maak ik eindelijk weer een lekker sapje. Wortel, gember en sinaasappel. Rond 15u pak ik de scooter en rij ik naar de bios om La La Land te kijken….

De rest van de avond doen we rustig aan en ben ik op mijn computer aan het rommelen…

Wat vonden jullie van La La Land?

XO Frances


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig