dinsdag 18 april 2017

Blog update - April 2017 -
Hi Iedereen,
Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van de Paasdagen. Lekker Paasontbijt, eieren zoeken met de familie of gezellig met z'n allen dineren?! Ik heb heerlijke dagen gehad. Lekker eten, formule 1 kijken (beetje jammer van Max) en gezellige familie bezoekjes. Daarnaast ben ik ook druk geweest met het maken en bedenken van nieuwe blog artikelen. Nu heb ik besloten om de komende paar weken elke maandag een blogpost online te zetten die te maken heeft met de vakantie. Ik hoor namelijk om mij heen het woord vakantie al weer vallen en je merkt dat steeds meer mensen bezig gaan met het plannen ervan. De komende weken dus elke maandag een vakantie gerelateerde blogpost. Daarnaast komen er ook andere leuke artikelen online. Ik ben oa bezig met een acai bowl recept en een eigen gemaakte granola. 


Fijne dinsdag allemaal en ik zie jullie graag snel weer terug.

XO Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig