donderdag 6 april 2017

Review - Foto op aluminium -Hi Iedereen,
Ongeveer 2 weken geleden heb ik een foto op aluminium laten afdrukken. Dit vond ik best spannend omdat ik hier geen ervaring mee had en eigenlijk ook niet goed wist wat ik ervan zou kunnen verwachten. Mochten jullie benieuwd zijn hoe een foto op aluminium eruit ziet en of het de moeite waard is om te bestellen? 

De website die ik heb gebruik is FotoOpAluminium.nl De site is heel duidelijk en de de foto is snel en makkelijk te bestellen. Hieronder een screenshot van het proces.

Het laden van een foto gaat snel. Tijdens het bestellen geven ze de optie om er een ophangset bij te bestellen. Dit kan ik zeker aanraden. Het is zonde om zelf te gaan prutsen met een ophangsysteem terwijl het systeem wat zij aandragen net zo praktisch en handig is. De kosten van een ophang systeem is ongeveer €4,95.

Een paar dagen later kreeg ik de foto op aluminium thuisbezorgd. Goed verpakt in karton en bubbeltjetfolie. Helaas is er tijdens transport toch iets mee gebeurd en is de hoek beschadigd geraakt. Dit kan gebeuren. Ik heb direct foto's gemaild naar hun klantenservice en binnen 24 uur had ik een bevestiging in mijn mailbox dat ik een nieuw product opgestuurd zou krijgen. Nog geen 3 dagen later stond DHL voor de deur. Dit keer is de levering goed aangekomen.
De kwaliteit is ontzettend goed. (hoe die hoek gedeukt kon raken is mij een raadsel). Het materiaal is zo ontzettend hard! Ik had nog geprobeerd om de hoek terug te drukken maar er is geen beweging in te krijgen. Ik denk dat deze foto heel veel jaren mee zal gaan. De kleuren komen goed naar voren en de foto blijft scherp. Hieronder een closeup van de aluminium foto. Wat ik ook erg mooi vind is het feit dat de plaat dun is. Dit geeft het een strakke uitstraling.Ik ben heel tevreden over het resultaat en de klantenservice is meer dan goed geregeld. Kortom. Ik kan dit product zeker aanraden.

✓ Bestelgemak
✓ kwaliteit
  klantenservice

De website waar ik deze aluminium foto heb laten afdrukken is een dochter site van Fotocadeau.nl Leuk om idee├źn op te doen. Je kunt zoveel meer met een foto dan je denkt. 

Hebben jullie al eens een foto op aluminium laten afdrukken? Of wellicht een andere soort afdruk op een kopje of kalender? Wat is jullie ervaring hiermee?

XO Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig