zaterdag 1 april 2017

Snapshots - Terugblik Maart -


Hi Iedereen,
De klok is een uur vooruit. Ik voel me direct nog beter. Heerlijk om de zon nog te zien/voelen als je uit je werk komt. Ik wacht met smart op de mooie lente en zomer dagen. De mooiste tijd van het jaar kan beginnen. Okee.. Uitgezonderd kerst en oud&nieuw. Ik heb voor de maand maart geen favorieten lijstje gemaakt maar dit keer doe ik een terugblik. Ik begin met het leukste!! Namelijk de basketbal beker finale! DONAR HEEFT GEWONNEN!! YEEYYY!!!


Compleet in style!! BLAUW


De beker!!


Broodje hamburger voordat de wedstrijd begint hoort erbij.


Outfit check voordat we weggaan.

Naast de bekerfinale heb ik natuurlijk meer snapshots te delen. Maar de bekerfinale was wel iets waar ik me al heel lang op had verheugd (en stiekem al een week zenuwachtig over was). Maar we doen het dit jaar gewoon weer! Wederom slepen we de beker binnen! YESS


Samen met Riann ga ik naar de modeshow van Josefienz. Dit had ze georganiseerd in Paviljoen van de dame. Na de show nemen we een broodje. We rijden ook nog even langs de winkel zelf. Het was een leuke modeshow met super toffe kleding!! Inge was ook aan het werkt. Was ook leuk om haar even weer te zien.


Laatste schaatsles is ondertussen geweest. Het gaat steeds beter. De bochten blijven moeilijk. Hopelijk kom ik volgend seizoen zelf de bocht door.

Het kan weer! Buiten zitten met een heater aan. Mijn moeder en ik besluiten een drankje te drinken bij het Grand Café. Daarna gaan we naar de bios. Hidden figures. 


Bij de Albert Heijn heb ik me laten verleiden door een verkoopster om een pot jelly beans te kopen. Ze bracht het zo leuk, kon er niet omheen om het niet te kopen... Ze zijn trouwens ook mega lekker.


Slijmen bij mn vader om wat voor elkaar te krijgen!! Ik zeg, gewoon stalken met foto's waar je heel sip kijkt.. WERKT ALTIJD ;-)

Kokosmakronen bakken. Ze zijn zo lekker! Het recept vindt je hier.

Dagje naar Rotterdam. Op visite bij mn zusje. 


Even een tussenstop bij Hajé.

Tijd voor de bios. Leuke film. Past in het genre van Godzilla en Jurassic Park. Hou je daar niet van dan is Kong ook niks voor jou.

Een cadeautje voor Fiji (mijn konijn) aan de voordeur. :-)

Reserveren bij Pathé. Beauty and the Beast. DRUK!!!

Blij met mn poster. Deze kregen we bij de ingang.


Dit was de terugblik van de maand maart. Ik begin met Donar en sluit ook af met Donar. De wedstrijd van 30 maart tegen Aris Leeuwarden. Een mooie grote overwinning.

Om nog even terug te komen op het dagje Rotterdam. Het centrum valt me trouwens behoorlijk tegen. Allemaal nieuwbouw en de winkels niet bijzonder. Ik dacht dat dit wel te vergelijken was met Amsterdam, maar dat is zeker niet het geval. Hebben jullie nog tips waar je leuk kunt winkelen/eten/lunchen in Rotterdam? 

Liefs, Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig