maandag 8 mei 2017

DIY - Bescherm je rugzak tegen zakkenrollers -


Een rugzak is ideaal als je een dagje op pad bent. Echter heb je wel minder zicht op je spullen. Als je een handtas/schoudertas gewend bent (zoals ik) dan is het gebruiken van een rugzak altijd wennen. Een handtas kun je gemakkelijk voor je dragen in de drukte. Een rugzak kun je ook aan de voorkant dragen maar is lang niet zo prettig. 

Ongeveer een jaar geleden ben ik naar Barcelona geweest. Ik had mijn rugzak mee. Je bent natuurlijk op je hoede voor zakkenrollers maar met deze tips maak je het hen een stuk moeilijker.

Rits beveiliging

Zorg altijd dat je beide ritsjes aan elkaar vast zitten met een veiligheidsspeld.


Bodem beveiliging

Knip een stukje gaas op maat zodat deze precies op de bodem van je rugzak valt. Vouw er een stukje stof overheen en leg deze op de boden. Mocht je boden open gesneden worden zal dit stukje gaas je inhoud redden.

Binnenvak maken

Mocht je bovenstaande niet genoeg vinden dan heb ik nog een tip. Dit is bijvoorbeeld voor de kleinere Nomad rugzakken handig om te doen. In deze kleinere tassen zit namelijk geen enkel binnenvakje. Deze kun je makkelijk zelf maken. Hiervoor heb je zelfklevende klittenband nodig en een klein tasje of een pouch. 
shop:
Klittenband 
Nomad rugzak
Pouch / tasje 

Bevestig de het zachte gedeelte van het klittenband aan de binnenkant van je rugzak, aan de rugzijde. Het andere gedeelte van het klittenband bevestig je op je pouch. Nu kun je dit kleine tasje aan de rug van je rugzak vast maken. Mocht je bodem er toch uit gesneden worden zal dit tasje niet mee naar beneden vallen. 
Hebben jullie nog extra tips om de inhoud van je rugzak te beveiligen?

XO Frances
SHARE:

1 opmerking

Blogger Template Created by pipdig