zaterdag 10 juni 2017

MissFalicia.com bestaat 2 jaar


Hi Allemaal,
Jeetje mijn blog bestaat al weer 2 jaar. Voor mijn gevoel ben ik er nog maar net mee begonnen. De tijd gaat snel. Na 2 jaar vind ik het nog altijd erg leuk om met mijn blog bezig te zijn. Bezig met nieuwe artikelen en mijn foto's ordenen. Door de maanden heen krijg ik steeds meer leuke reacties en dat maakt het nog leuker om met MissFalicia.com bezig te zijn. 

Voor een paar artikelen heb ik hulp gehad van vrienden en familie. Het is leuk om verhalen van anderen in een blogpost te verwerken. Omdat ik veel tijd in mijn blog steek wordt het ook steeds belangrijker voor me en wil ik natuurlijk dat alles erop komt zoals ik het in mijn hoofd heb. Het is tof om te zien dat de mensen om mij heen me daarbij willen en kunnen helpen.

Ik heb gekeken wat in het afgelopen jaar de meest gelezen blogposts waren. 
Hoe gaat het komende jaar eruit zien op MissFalicia?
Zoals je hierboven kunt zien zijn de snapshots en de plog blogposts het populairst. De persoonlijke blogposts zijn ook het leukste om te maken. Daarom ga ik er dit jaar zeker mee door en probeer ik dit wat vaker online te zetten. Het komende jaar wil ik graag meer tijd gaan besteden aan foto's maken en bewerken en deze natuurlijk op mijn blog plaatsen. Ook wil ik graag meer schrijven over wat ik dagelijks eet en de recepten hiervan. Ik ben begonnen in het boek Your 50 days of green happiness en hieruit haal ik heel veel inspiratie. Daarnaast heb ik in de planning om wat regelmatiger te schrijven over restaurantjes, lunchrooms en andere hotspots die mij goed zijn bevallen. Kortom meer snapshots, plogs, recepten en hotspots tips.

Graag wil ik al mijn lezers bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik hoop jullie in de toekomst nog heel vaak terug te zien. Mochten jullie leuke tips voor mij hebben waar ik inspiratie uit kan halen voor MissFalicia.com kunnen jullie mij dit mailen op missfalicia@gmail.com 

Op naar jaar 3!!

Ps: Ja, ik weet dat de 2 in spiegelbeeld is..whahahahahahha

XO Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig