zaterdag 3 juni 2017

Snapshots - Mei 2017 -De eerste week van mei is het super lekker weer. Ideaal om een terrasje te pakken en voor een food truck festival op het Damsterplein. Sushi en een crêpe. Ik weet het, een crêpe is niet goed voor me (ivm lactose). Maar soms wil je toch echt even iets hebben wat niet kan. mmmm zo lekker.


De maandelijkse Athleteshopkomst met quiz.

Shoppen voor het vrijgezellenfeest dat ik samen met Barbara en Mariel organiseer.

keuze is reuze.

Uiteraard ga ik zelf ook even het pakje passen... hihi

Donar staat in de finale van de play offs. Best of 7 games.

Bloemetjes voor moederdag kopen.


T-shirt klaarmaken voor het vrijgezellenfeest. 

De 3 party planners!!

Marieke heeft een top feest. Dus wij hebben het ook naar ons zin! Geslaagde dag en avond gehad!!

Biertje bij Mofongo

En dan is het tijd voor de bruiloft! Mooie dag. Lekker gegeten en ze zagen er beide echt prachtig uit!

Nog even een party planners selfie. 

Donderdag 25 mei is het dan eindelijk zover. De 5e wedstrijd. Donar wint met 30 punten verschil!! YEEY LANDSKAMPIOENSCHAP IN DE POCKET.


Daar hoort natuurlijk de huldiging op de Grote Markt bij! We gaan zitten bij Hooghoudt en eten samen een hapje. Met uitzicht op de Grote Markt en huldiging.Zaterdag ochtend ga ik naar de markt om fruit en groente te kopen. Omdat het een warme dag wordt ga ik er vroeg uit. Ik begin bij Doppio met een smoothie en ik heb mijn boekje mee. Inspiratie opdoen voor een eventuele volgende vakantie.

S'middags scooter gereden en van het weer genoten. S'avonds gaan we zitten bij Café Flinders. Een heerlijke warme avond. Je kunt zo leuk mensen kijken bij Flinders. Echt leuk om daar te zitten genieten.

Zondag 28 mei verheugen Albert en ik ons op de Formule 1 van Monaco en kijken we naar Tom Dumoulin. 

Omdat het vrijdag zo goed was bevallen gaan we weer zitten bij Grand Café Hooghoudt. Nog even genieten van de laatste zonnestralen van het weekend.


Woensdag 31 mei gaan we een middagje naar Zutphen. Op visite bij schoonmama. Wandelen door Zutphen met een korte stop bij het haring karretje (lekker!) Daarna nog even in de tuin zitten met poepie en daarna weer richting Groningen.

Dit waren de snapshots van de afgelopen maand.
Tot de volgende keer,

XO Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig