dinsdag 6 juni 2017

Vaderdag cadeau tipsHi Allemaal,
Over ongeveer 2 weken is het vaderdag. Cadeautjes die het altijd goed doen is een lekkere aftershave van zijn favoriete geurtje. Een proefabonnement op een tijdschrift doet het ook altijd goed. Mocht je vader van een borreltje of een sigaretje/sigaartje houden dan is een doos met sigaren of een lekker flesje drank zeker geen verkeerde keuze.

In mijn beleving vinden vaders "vaderdag" nooit zo interessant. Toch vind ik het wel leuk om wel wat mee te brengen en probeer ik elk jaar weer wat leuks te verzinnen. Ik hoop dat jullie met mijn ideetjes wat extra inspiratie kunnen opdoen. (mocht je dat nodig hebben). 

Shop:

Fijne dag,

XO Frances
SHARE:

1 opmerking

  1. Wat leuk! En dat geurtje is fantastisch...

    BeantwoordenVerwijderen

Blogger Template Created by pipdig