dinsdag 4 juli 2017

Favorieten - Juni 2017 -

Hi Allemaal, veel favorieten deze keer! Afgelopen maand was ik jarig en heb ik zoveel leuke spulletjes gekregen. Een aantal staan ook op mijn favorieten lijstje omdat ik ze al veel heb kunnen gebruiken de afgelopen maand.  Daarom is die nu extra lang.


Koken enzo

Sinds een ruime maand ben ik veel aan het koken. Meer dan normaal. Ik ben gestopt met het mee eten van de lunches op het werk. Opzich heel jammer omdat we altijd erg lekkere dingetjes voorgeschoteld krijgen. Doordat ik nu zelf mijn (en Albert) lunches maak merk ik eigenlijk hoe leuk het is om in de keuken te staan. Ik heb al diverse recepten klaargemaakt het het boek van Rens Kroes "on the go" en "the party Edition" . Om alles goed te kunnen wegen heb ik een super mooie zwarte platte keukenweegschaal. Och wat heb ik die al vaak gebruikt! Zo handig.


Accessoires en beauty

Ik merk dat ik de afgelopen dagen mijn horloge veel om heb. Het roze/blauwe bandje past bijna overal bij. Ook mag de Rituals hand creme niet missen in mijn tas. Heerlijk om tijdens het werken af en toe even te gebruiken. Mijn eight hour Cream verslaving wordt helaas niet minder. Overal heb ik een potje liggen (bij het bed, bij mijn computer, op de bank, op het werk en in mijn tas). Echt waar, ik kan niet zonder dat spul.

Random
Suits seizoen 5 op Netflix
pioen rozen

Dan hebben we nu de random favorieten. Ik ben dol op Kusmi thee en ik heb weer een nieuw vol blik met mijn allerlekkerste smaakje, de Roses green tea. Heerlijk. Ja en ik heb seizoen 5 van Suits in 4 avonden uit gekeken. Nu spijt van, ik had er liever wat langer plezier van gehad. Maargoed, je weet hoe dat gaat.... De tijd van de Pioenrozen is weer begonnen. Zo mooi. In de Margriet vertellen ze hoe je deze prachtige rozen het beste kan verzorgen. Klik hier.

Eten

Begin juni heb ik met Albert ontzettend lekker gegeten bij Os en Peper in Zwolle. Een heel leuk restaurant met een super goede kaart. Ik ga hier binnenkort een blogpost over schrijven. Ook heb ik de Poké bowl en sushi bij Paviljoen van de Dame ontdekt. Ik was daar vorige week met een vriendin. Heb voor het eerst een Poké bowl gehad, mega lekker. Veel beter dan dat ik had verwacht.

Dit waren mijn favorieten van de maand juni. Hebben jullie nog tips qua leuke series om te kijken? Wat was jullie favo serie van de afgelopen maand?

XO Frances

Bron foto's
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig