woensdag 26 juli 2017

Restaurant tip - Os en Peper in Zwolle -


Nog niet zo lang geleden heb ik gegeten bij restaurant Os en Peper in Zwolle. We zochten een leuk plekje waar we gezellig en uitgebreid konden tafelen. Omdat ik niet bekend ben in Zwolle heb ik dit restaurant met de app TripAdvisor gevonden. 

In het centrum maar niet in de mega drukte van alle kroegjes en restaurant ketens vindt je dit leuke restaurant. Nog geen 2 minuten lopen vanaf t centrum! We hadden niet gereserveerd maar waren redelijk laat (half 9) dus gelukkig een plekje vrij voor ons.

Je hebt verschillende keuzes. Namelijk een a la carte menu of het Os en Peper menu. Er is ook nog een apart Vega menu. Het Os en Peper menu is een maandelijkse wisselende menukaart waar je kan kiezen uit 3, 4 of 5 gangen. Ze gebruiken ingrediĆ«nten van het seizoen en streekproducten. Er is dus keuze genoeg. 

Prijs: afhankelijk van het menu dat je kiest. Gemiddeld zal dit €65,- pp zijn.
Gerechten: heerlijk en mooi samengesteld.

Tartaar van licht gerookte zalmBoerderijeend


Diamanthaas

Bavarois

Lactose vrij toetje met ananas en mouse.


We liepen door het centrum terug naar de parkeer garage. Ik was even vergeten hoe gezellig Zwolle is. Een ruim jaar geleden ben ik een weekendje in Zwolle geweest met een vriendin dat was toen ook al zo leuk. De volgende keer ga ik weer een ander restaurant uitproberen in Zwolle. Nog aanbevelingen?


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig