zondag 16 juli 2017

Snapshots - week 27 & 28 -
Hi Allemaal, vandaag kijk ik terug op eerste paar weken van juli. Ik begin op zaterdag 1 juli. In de ochtend krijg ik een lekker kopje thee met soja melk op bed. Heerlijk. Rond een uurtje of 10 besluit ik de stad in te gaan. 


Ik wandel door het centrum en pak de film van 10 voor 11. Leuk, maar niet bijzonder. Daarna ga ik nog even de markt over. WOW daar zie ik mega grote zoete aardappelen. Serieus zo groot als mijn hoofd!!! Bij mijn favo bloemenkraam haal ik bloemen voor mijn moeder. Ik kies zelf de bloemen uit en ze maken er altijd een prachtige bos van voor me.Later op de dag loop ik Marieke tegen het lijf in de supermarkt. We drinken bij de Klikspaan een paar wijntjes en genieten van het zonnetje. S'avonds haal ik Albert op van het werk en pakken we ook nog even een terrasje bij Robuust. We eten wat kleins en wachten tot het te koud wordt om buiten te zitten.

Op zondag ga ik op bezoek bij Susan in Steenwijk. Ontzettend gezellig en s'middags lopen we naar het park voor wat live muziek. Ik krijg er niet zo heel veel meer van mee omdat ik de trein rond 16u weer terug neem. Daarna rij ik direct door met de scooter naar mijn tante omdat die haar verjaardag viert. De heenweg duurt wat langer dan gepland omdat ik weer eens de weg kwijt ben in Lewenborg. (ik vind dat trouwens niet gek want het is een wir war van straten en hofjes)

 gevulde eitjes vind ik zo lekker!

Maandag start de gewone werkweek weer. Ohja vergeet het bijna. Had schoenen besteld bij America Today. Rode AllStars. Ben er erg blij mee. Op mijn werk heb ik een opblaasbare flamingo besteld. Deze kon ik later de week meenemen. Ik schrok trouwens wel want die flamingo is MEGA groot. Ik vraag me af hoe ik die mee krijg in de koffer... Zaterdags kunnen mijn ouders hun nieuwe auto ophalen. Wij hebben hun oude auto overgenomen!! YEY we hebben weer een auto. Eigenlijk heb ik nooit echt een auto gemist maar nu die voor de deur staat merk je toch hoe makkelijk dit soms is. Nadat ik de auto op naam gezet heb gaan we naar Oma voor haar verjaardag. S'middags rijden we door naar Oom Lucas en Tante Relia. Ze geven een tuinfeest met BBQ. Het was een hele leuke gezellige dag!! en JAA WE HEBBEN EEN AUTO! 

Zondag gaat Albert werken en ik besluit te ontbijten bij Doppio. Ik ben verslaafd aan hun yoghurt met fruit. Zo lekker en het fijne is, dat ik geen last van mijn buik krijg. 
Woensdag is het tijd voor mijn wenkbrauwen. Ik ga naar Bosjra in Paddepoel. Ze is de beste. Woensdag middag kan ik nog net terecht voordat ze op vakantie gaat. Altijd leuk als ik er weg kom, dan heb ik een mooie rode band op mn voorhoofd staan door het epileren. (ze doet dat met touwtjes). Daarna drinken we kopje koffie bij Mr Mofongo.

Op vrijdag avond 14 juli eten we bij Tante Joyce. Antonio heeft heerlijke pasta klaargemaakt en tiramisu. GENIETEN. Na het eten doen we de voorbereiding voor het feestje van de volgende dag. Vlees kruiden voor de saté. Het was een gezellige avond. Zaterdag lunchen Linda en ik bij No 25 in Groningen. Zo leuk, ik heb nog een bday cadeautje gekregen. Voelde me weer een beetje jarig. S'avonds zodra Albert vrij is gaan we naar Tante Joyce verder helpen met de voorbereiding van het feestje. BBQ aan met heerlijke saté erop en allerlei andere lekkere hapjes erbij. Gelukkig geen regen dus we konden de hele avond buiten zitten.
  


Ik zie ineens dat ik maar 1x naar de bios ben geweest de afgelopen weken. Dat is voor mijn/ons doen best weinig. Binnenkort de schade maar eens inhalen want volgens mij draait er genoeg leuks. Hebben jullie de afgelopen weken nog leuke films gezien die je kunt aanraden?
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig