zaterdag 5 augustus 2017

Den Haag - De Basiliek -


Hier is die dan. De review van De Basiliek in Den Haag. In mijn vorige blogpost had ik geschreven dat ik een weekendje naar Den Haag ben geweest. Tijdens dat weekend heb ik o.a. gegeten bij dit restaurant.


In een zijstraatje van een groot plein met allerlei terrasjes en restaurantjes zit De Basiliek. Een mooie locatie waar het niet te druk is. Een perfecte locatie om "rustig" te kunnen eten en kletsen. Naast het gedeelte binnen is er een gedeelte buiten van ongeveer 7 tafeltjes. Het oogt erg netjes, knus en gezellig. Zonder te reserveren kunnen we nog een plekje buiten vinden (mazzel). De sfeer is goed, leuk en gemoedelijk.

We worden snel geholpen. Een vlotte bediening. De olijven die ze serveren zijn ontzettend lekker. Ik heb nog nooit zulke olijven gehad. Toen ik de bediening vroeg wat voor olijven het waren zei hij: "ja, gewoon olijven die we hebben". Met andere woorden, het zijn gewoon olijven en ik heb geen idee wat voor soort... Maar goed,ik kan dus niet aangeven welke het waren. Lekker waren ze zeker!! Zo lekker dat ze al op waren voordat ik een foto kon maken.


De kaart is opgedeeld in voorgerechten, tussengerechten en hoofdgerechten. Je kunt zelf kiezen hoeveel gerechten je wilt nemen. een 2,3,4,5 pf 6 gangen diner die zelf samen te stellen is. Apart is er een wijnarrangement bij te bestellen.


 Coquilles salade.


Zalm bonbons.


Vis van de dag.Het menu was een feestje en kan niks anders zeggen dan dat het menu goed in elkaar zit. Divers en niet al te veel keuze. De combinaties die ze maken zijn top!

Iemand anders ook al eens een hapje gegeten in dit restaurant? Wat was jullie favoriete gerecht? 

Fijn weekend en tot de volgende keer.

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig