donderdag 17 augustus 2017

Week 30,31 & 32 - Koken, lekker eten en een nieuwe camera -


Hi Iedereen, 
Oef, ik was zo druk met werken, leuke dingen doen en tv series kijken dat ik helemaal vergeten ben om mijn wekelijkse snapshots online te zetten. Vanavond heb ik uitgetrokken om alle shots bij elkaar te zetten en om een update te geven. Het is nu donderdag avond en het regent buiten. Perfect om even achter mijn computer te kruipen.Nieuwe lunchroom getest.
Met Marijke heb ik lunchroom Feel Good uitgeprobeerd. Hun Bananenbrood is sooo good!! Ze hebben een gezellig plekje waar je leuk buiten kunt zitten.

Koken.
Uit de boeken van Rens Kroes heb ik al vele lekkere recepten gemaakt om als lunch mee te nemen naar het werk. Het bevalt me ontzettend goed. Wat ik bijzonder lekker vind zijn de ontbijt muffins en de zuurkooltaart. Love it! Ik ben van plan om een review te gaan schrijven over haar kookboeken, maar dan wil ik eerst nog wat meer klaargemaakt hebben. 'T is allemaal zo lekker!

Onze portiek kat.
Sinds ongeveer 3 weken hebben de onderburen een hondje. Echt zo schattig, maar ze hebben ook een kat die het iets minder leuk vind dat het hondje in huis is gekomen. Ze zit regelmatig bij ons en de buurman (een etage hoger) voor de deur. Ze is zo lekker zacht. Dus we hebben er een soort van portiek huisdiertje bij gekregen. :-)

Family time.
En toen kwam mijn nichtje logeren bij mijn ouders. Ze is zo ontzettend schattig. Ze wilde natuurlijk eventjes Fiji een snoepje komen geven en aaien. Ik had een paar cadeautjes gekocht om te geven. Ze was helemaal blij met haar nieuwe klei!.Nieuwe camera.
Ineens kreeg ik een berichtje van iemand die mijn advertentie op marktplaats had gezien. Daar had ik mijn camera opgezet. Ik dacht dat de app op mijn telefoon het niet meer deed en hierdoor kon ik de wifi functie niet meer gebruiken. Hier baalde ik zo van dat ik mn camera op marktplaats had gezet. (hier heb ik overigens maanden mee lopen klooien en hulp gezocht bij samsung maar niks hielp). Ok, ik had de camera op marktplaats gezet en dacht daarna laat ik het toch nog 1x proberen. Je weet maar nooit, misschien werkt de app weer. En jahoor de app werkt naar behoren (waarschijnlijk doordat ik mijn telefoon had geupdate) IK WAS ZOO BLIJ!! Ik was die hele marktplaats advertentie vergeten. Tot ik dus een bericht kreeg van iemand die wel geïnteresseerd was. We hebben met elkaar gebeld en ik had aangegeven dat ik eigenlijk niet meer wilde verkopen. Toch hebben we afgesproken en heeft hij de camera bekeken en bood de vraagprijs. Hij ging weer weg met mijn camera. Dat was heel vreemd. Ik was sneu en blij tegelijk. Dat sneue gevoel ging al héél snel weg toen we een week later de stad in gingen om een nieuwe te kopen. WOW Wat ben ik blij met mijn nieuwe aankoop!! WHIEHOEEEE.

Woensdagmiddag ging ik samen met Albert op pad naar Foto Sipkes in Groningen. Ik was van plan de Canon 750D aan te schaffen. De verkoper liet mijn de 760D zien. Iets anders qua model en net wat extraatjes. Hier moest ik natuurlijk even over nadenken. Het was prachtig weer dus we vonden dat het tijd werd voor een terrasje.
2 uur later gaan we terug om de Canon 760D te kopen!! Wauw wat ben ik hier blij mee. Prachtige camera met een toffe lens erbij. Hier kan ik zeker jaren mee vooruit. Achteraf ben ik ontzettend blij dat ik mijn "oude" camera heb verkocht.


Van sporten krijg je trek.
Sinds ongeveer 3 weken ben ik met Marieke aan het sporten bij Basic Fit. Fietsen en toestellen. Het gaat goed en we houden het nog steeds vol. Echter heb ik nooit goed uitleg gehad over de apparaten. Mijn vader sport ook bij Basic fit dus afgelopen zondag zijn we samen heen geweest. Ik heb wat uitleg gekregen over de apparaten. Voel ik me iets zekerder als ik daar volgende week weer rondloop. hihi. Na t sporten ben ik met mijn vader en moeder wezen lunchen bij de twee provinciën. Een hele leuke dag en een mooie afsluiting van het weekend.

Ik ga een eind maken aan deze snapshots. Het is nog licht buiten dus ik ga nog wat foto's maken. Bedankt voor het lezen en ik zie jullie snel weer.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig