dinsdag 29 augustus 2017

Week 33 en 34 - Brownies maken en naar Noorderzon -Wow wat was het een mooie dag vandaag. Ik heb de hele dag op het kantoor gezeten maar heb wel kunnen meegenieten van iedereen zijn verhalen van vandaag. Een prachtige dag dus. Helaas heb ik er niet van kunnen genieten, maar hopelijk komen er nog meer van deze zomerse dagen aan. Terwijl ik aan het typen ben vraag ik me eigenlijk af of ik wel helemaal "lekker" ben. Prachtig weer en ik ga nadat ik vrij ben achter mn computer zitten. Ik heb ineens ontzettend veel zin om met mijn blog bezig te zijn. Dus ik ga gewoon lekker door.... Jullie zitten vast allemaal nog buiten op het terras. PROOST!!Week 33

Ik heb zoete aardappel brownies gemaakt. Erg lekker. Het recept heb ik uit een kookboek van Rens Kroes. Toevallig zag ik dat ze het recept ook online heeft gezet op youtube. Zie het linkje hieronder. Dus mochten jullie het recept willen proberen kijk dan haar filmpje waar ze haar recept met iedereen deelt.

Op zaterdag heb ik mega veel mazzel en kan ik in de ochtend op het balkon mn ontbijtje opeten. De rest van de dag verdwijnt de zon en uiteindelijk gaat het 's avonds regenen.

Week 34
Het festival Noorderzon is al in volle gang. Elk jaar ga ik minimaal 1 avond heen. Genieten van de gezelligheid, muziek en al het eten. Ik kies voor een biologische runderburger die me heerlijk smaakt. Hieronder een foto. Misschien dat de burger er niet heel bijzonder uitziet op deze foto maar trust me, t was super! En de burger was mega groot. Zie de andere foto hieronder. Heb de burger voor de helft op en nog steeds groter dan een "normale" hamburger.
Later in de week ontbijten we bij Bakkerij Blanche. Lekker en simpel ontbijtje met verse jus. Heerlijk. Daarna maken we een mini road trip met de scooter. We rijden door een natuurgebied tussen Groningen en Hoogezand. Ik heb uiteraard mijn nieuwe camera mee. 


Een paar uur later maken we een tussenstop. Ik had zoveel zin in vers fruit! Ze hadden het niet op de kaart staan. Ik vroeg of het een optie was en dit kon! Wat kan vers fruit toch lekker zijn. 's avonds lig in uitgeteld op de bank in mijn favoriete hoekje. Tijd om Game Of Thrones te kijken.

Qua weekend heb ik een top weekend gehad. Zaterdag de hele dag in de tuin gezeten bij mijn lieve vriendin. Altijd als ik daar naartoe rij voelt het als een kleine vakantie. Zo relaxed. Uiteraard hebben we al 100x bedacht wat we allemaal willen doen en eten op Ibizaaa! Boot huren, op onze flamingo relaxen, wijnproeverij doen, en genieten van de zonsondergang/opkomst. Zoveel zin in. 

Op zondag ben ik mega vroeg wakker. Ik kan niet meer slapen en ik hoor steeds sirenes en helikopters over vliegen. Ik schenk er verder geen aandacht aan en ga een stukje wandelen naar het station. Daar neem ik een kopje koffie en haal ik een ontbijtje voor mij en Albert. Op de terugweg breng ik een kaartje bij iemand langs dat verkeerd bezorgd was. Ze woont niet ver weg. Via Facebook heb ik haar kunnen vinden en gevraagd wat wel haar juiste adres was. Helaas moest het kaartje opengemaakt worden om iets meer te weten te komen. Maar denk dat dat niet erg is omdat uiteindelijk het kaartje wel bij het juiste persoon is terecht gekomen.

Thuis aangekomen scrol ik door mijn telefoon en ineens zie ik dat Holland Casino in de fik staat. Nu valt het kwartje en snap ik waarom ik steeds die sirenes hoor en helikopter zie/hoor overvliegen. Vreemd ook dat ik niet eerder was gaan nadenken dat er misschien wat aan de hand kan zijn. Laten we het er maar op houden dat het nog vroeg was en ik nog half sliep.In de middag hebben we de F1 gekeken. Daar verheug ik me altijd op. Helaas tot rondje 9 kunnen genieten van Max. Wel de wedstrijd uit gekeken (met een half oog). 'S avonds was het weer tijd voor Game Of Thrones. We zijn nu bij seizoen 4 dus we hebben gelukkig nog een aantal afleveringen te gaan.

Via Facebook kreeg ik nog een berichtje dat ze me bedankte voor de kaart. Leuk om te lezen dat ze het waardeerde dat ze haar kaart toch heeft ontvangen. Krijgen jullie ook wel eens post dat niet voor jou bestemd is? en wat doen jullie er dan mee?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig