zaterdag 30 september 2017

5 redenen om in het najaar op zomervakantie te gaan


Het kan soms even lastig zijn. Iedereen gaat op zomervakantie en jij moet nog een tijdje wachten. Ik denk maar zo... als iedereen terug is heb ik het nog tegoed. En om heel eerlijk te zijn vind ik het helemaal niet erg als laatste weg te kunnen. Indien je niet gebonden bent aan de bouwvak is het zonde om toch in de bouwvak op vakantie te gaan. Ik deel mijn 5 redenen met jullie.1
Het zeewater is eindelijk op temperatuur als jij op vakantie gaat.

2
Met een beetje mazzel, pik je eerst de mooie zomerdagen in Nederland mee (indien we geluk hebben). En als het eind september iets kouder wordt in Nederland ga jij lekker op vakantie.

3
De prijzen zijn schrikbarend lager. Het kan wel tussen de 500 en 1000 euro per persoon schelen. Ik zeg "snel verdient".

4
Het is niet meer al te massaal druk. De kinderen moeten weer naar school dus je zal niet overspoeld worden met drukte, geschreeuw enz..

5
Omdat het niet meer bloody hot is, kun je net iets meer ondernemen. Een stad bezichtigen met 30 graden is geen pretje. Eind september / begin oktober zal het gemiddelde waarschijnlijk rond de 25 graden liggen. Ideaal om naast rust en niks doen, een uitstapje te maken. 
Ik ben echt blij dat wij ervoor gekozen hebben om na het hoogseizoen op vakantie te gaan. Dit kan ik iedereen aanbevelen. Al mijn redenen zijn voor mij echt de moeite waard geweest. Wie gaat er nog meer graag in het najaar op zomervakantie?

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig