maandag 11 september 2017

Week 35 en 36 - Sporten, Cuba en de wijn spijs wandeling -

 

Hoi! Het is maandag. Ik ben aan het bijkomen en nagenieten van een ontzettend leuk weekend. Het zonnetje schijnt dus dat is mooi meegenomen. (afgelopen weekend was het maar een regenachtige bende). Heb net mijn ontbijtje op en kon dit buiten op het balkon doen. Ideaal. Heb meteen onze nieuwe balkontafel gebruikt. Echt een fantastisch ding. Daarover vertel ik jullie straks meer. Hieronder mijn persoonlijke shots van week 35 en 36.Week 35

Maandag: Ik kan zo genieten van een zelf gemaakt sapje. S'avonds naar de sportschool geweest.

Woensdag: Eten met schoonmama bij de allerbeste Griek! Mykonos in Zutphen. Hun inkvisringen zijn zo heerlijk en vers. Oh dat moet je geprobeerd hebben. 


Donderdag: Sporten samen met Annelies (collega). Zo leuk! ze had een heel programma samengesteld. Squads, lunches, burpies (of hoe je dat ook maar mag schrijven, ik denk steeds aan boeren als ik dit woord zeg. Anyway, burpies zijn leuk)

 Vrijdag: Fotoboek van de vakantie afgemaakt. 1 jaar later. Beter laat dan nooit! Het is een mooi boek geworden. (klik hier)

Zaterdag: geen foto maar wil wel even kwijt dat Albert en ik naar 2 films zijn geweest. Namelijk Kidnap en The hitman's bodyguard. Beide films waren leuk. Niet heel spectaculair. In The witman's bodyguard zaten echt super grappige scenes.

Zondag: na de F1 race gaan we naar mijn oom en tante in Hoogezand. Gezellig in de tuin gezeten en uiteindelijk de bbq aan gedaan. Het was een spontaan bezoekje. Wat echt helemaal geweldig is, is mijn nieuwe balkon tafel. Gemaakt door mijn oom! ZOO blij mee. Ik had bij mijn buurman gespot hoe zo'n  mooie balkontafel hij had (foto links) Buurman, mocht je dit lezen. Je balkontafel is super tof en heb deze even grondig bestudeerd :-)

Toen vrienden bij ons aan het eten waren vertelde ik over de tafel van mijn buurman en heb ze deze laten zien. Kort daarna werd ik op Facebook getagt in een foto door Marieke en vroeg of ik "deze" tafel niet veel mooier zou vinden. Mijn oom en tante hebben deze tag gezien en zo is het eigenlijk gekomen dat mijn oom deze prachtige balkontafel (foto rechts) heeft gemaakt! Hier wordt ik nou blij van.

Week 36

Dinsdag: door de weekse borrel en filmpje met Marieke. Meestal sporten we maandag samen maar ik kon het na die sessie van donderdag niet opbrengen... Ik heb zoveel spierpijn gehad. Kon amper door de knieën om op de wc te gaan zitten! Ja, dat krijg je als je nooit sport en ineens dingen gaat doen die je nooit eerder hebt gedaan. Training is trouwens wel voor herhaling vatbaar. Was veel te gezellig en leuk. Dus, ipv maandag sporten is het een dinsdagavond borrel geworden. Ook niet verkeerd!


Woensdag: Wat een mooi spel. CUBA! ik ben verslaafd.


Donderdag: de allereerste Q&A van Athleteshop opgenomen. Heel leuk om te doen. Het is trouwens wel heel vreemd om jezelf terug op beeld te zien en om jezelf te horen praten. Maar het is gelukt voor zover en hopelijk wordt het een handig filmpje waar de klanten iets aan hebben.

Zaterdag: Ongeveer 2 maanden geleden had ik ons opgegeven voor de Wijn en Spijs wandeling in Zuidlaren. Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Ik was ontzettend benieuwd en had geen idee wat ik kon verwachten. Binnenkort volgt een aparte blogpost hierover.
We gaan met de bus. Want hé, WIJN en spijs. Auto rijden zit er daarna niet meer in denk ik.


Speciaal biertje met ribbetjes. 


Selfie bij restaurant Fabuleus.


Culinair hoogstandje bij De Vlindertuin.


Zondag: Eerst even bijkomen van al het eten en voornamelijk al het wijn. Rond een uurtje of half elf wandelen we naar de Starbucks en nemen we een lekker ontbijtje. Thuisgekomen kijken we een aantal afleveringen van Game of Thrones. We zijn inmiddels bij seizoen 6. Aan het einde van de middag rijden we naar vrienden van ons. Nog even een "voordat we naar Ibiza gaan" borrel. We bespreken de laatste dingen (van wat er überhaupt nog te bespreken valt... haha) krijgen heerlijke hartige taart en kippensoep en daarna gaan we weer naar huis. En wellicht raad je het al.. We kijken nog een paar afleveringen van GOT.

En dan is het alweer maandag. Vandaag mijn officiële eerste vakantiedag! Oh dit is zoooo leuk!! 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig