zaterdag 21 oktober 2017

2 favoriete plekken om te ontbijten in GroningenZoals velen denk ik wel weten ben ik gek op ontbijt. Ik heb 2 toffe plekken aan de Oude kijk in 't Jat straat in Groningen gevonden waar je leuk kunt zitten en waar ze super lekkere ontbijtjes serveren.
No25
Gezonde gerechten van verse producten kun je hier verwachten. Daarbij gebruiken ze diverse superfoods en pure producten. Vanaf 10uur kun je hier terecht voor een ontbijtje met een verse smoothie.

Feel Good
Er praktisch naast zit Feel Good. Dit is de leukste van de 2. Mega instagrammable inrichting en mooi opgemaakte bordjes. Ook hier kun je vanaf 10 uur terecht.  Bij het zien van de menu kaart kun je gewoon bijna niet kiezen. Er staat zoveel lekkers op.  Wat ik helemaal geweldig vind is dat ze op de kaart precies aangeven welke allergenen erin zitten. Helemaal TOP. De gerechten worden zo veel mogelijk met biologische producten klaargemaakt.Beide plekjes kan ik zeker aanraden. Als je niet kunt kiezen zou ik voor Feel Good gaan. Net iets specialer en het personeel is erg behulpzaam.

Wat is jou favo plek om te ontbijten bij jou in de buurt?

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig