zondag 15 oktober 2017

A walk in the park

Een weekend vol zonneschijn. Vanochtend heb ik besloten om naar het park te gaan. Camera mee, statief mee en LET'S GO

Rond half elf kom ik aan in het Stadspark. Het niet druk maar je ziet wel af en toe mensen lopen. Dit maakt het erg gezellig. Ik raak aan de praat met Peter Bosman  een gepensioneerde  man die fotografie als hobby heeft. Ik was helemaal onder de indruk van zijn prachtige camera's. Erg mooi. Ook spreek ik een mevrouw met 5 honden. Ze had ze geadopteerd en één van de honden komt uit Griekenland. Ik was druk opzoek naar paddenstoelen om te fotograferen. Ze vertelde dat er verderop een aantal stonden. Ik wandel gezellig met haar mee. Ondertussen is het al weer een uur later, ik blijf om me heen kijken, alle kleuren zijn prachtig.

Ik kan zo genieten van deze momenten. Alleen op pad gaan en helemaal niet het gevoel hebben dat je alleen bent. Nieuwe mensen leren kennen en uiteindelijk ook nog paddenstoelen gevonden om te fotograferen. Helaas geen rode met witte stippen. Hopelijk vind ik die een volgende keer.

Get the look
Hunter regenlaarzen
Boohoo rokje
Wild Flower trui

PicturesHoe is jullie zondag begonnen? Toevallig ook een mooie wandeling gemaakt? Mocht iemand weten waar ik rode paddestoelen kan vinden om te fotograferen? Let me know... :-)

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig