zaterdag 28 oktober 2017

Herfst Favorieten

Ik hou van de Zomer maar stiekem ben ik ook best wel fan van de Herfst. Mooie zonnige dagen en toch frisjes buiten.  Uiteraard heb ik deze Herfst ook weer mijn favorieten. Zoals een lekkere thee, toffe tv serie en kleding. Lees je mee?
Eten en drinken
Ik ben dol op thee en op dit moment moet de Herfstthee van Pickwick toch echt wel in je voorraadkast liggen. Deze thee vind ik het lekkerst met een scheutje havermelk erin. Ook Rooibos citrus drink ik regelmatig. Ik heb meestal 2 soorten thee zakjes die ik een bepaalde periode vaak drink (meestal in de ochtend) en de rest van de tijd heb ik mijn losse thee soorten. Qua eten mag een zelfgemaakte pompoensoep niet ontbreken. Ik heb een paar weken geleden zelf één klaar gemaakt met super goed resultaat. (zie recept)

Film en series
Sinds kort begonnen met kijken maar we kunnen nu al niet meer stoppen. De serie "How to get away with murder" is fantastisch. De opbouw is tof, de verhaallijnen zijn goed op elkaar afgestemd en er zitten hele spannende wendingen in de verhaallijn.

Makeup enzo
Een neutrale lipkleur die overal bij past en die ook nog eens heel lang blijft zitten is Mac Mehr. De perfecte kleur voor deze tijd. Omdat we allemaal nog een beetje kleur hebben van de zomer en dit zo lang mogelijk willen houden is de bronzer van Guerlain ideaal. Niet te bronze achtig en er zitten wat peach tinten in. Je kunt dit gebruiken als bronzer of blush.
De 2 douche gels waar ik erg blij mee ben zijn die van Yves Rocher in de geur Vanilla bourbon en Lavendin braam.  De lavendelgeur gebruik ik graag s'avonds en de vanillegeur in de ochtend.  Mijn nagellak favoriet is de kleur Rose Prodigious van Chanel.  Donker roze nagels. Love it! 

Mijn (en mijn vriend) meest gebruikte creme op dit moment (en eigenlijk altijd) is de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden. Het is een dikke vettige creme. Het heeft iets weg van vaseline. De geur is wat vreemd maar went snel en omdat het zo'n fijne creme is vergeet je al snel dat het een wat aparte geur heeft. Toen ik deze foto ging maken kwam ik erachter dat ik 4 grote tubes heb liggen en 2 kleintjes... Hoezo verslaafd??


Fashion
De Hunter regenlaarzen zijn ook dit jaar weer van de partij net als mijn Dr Martens. Deze 2 blijven volgens mij elke jaar terugkomen in één van de favorieten lijstjes die ik maak. De 2 truien die ik het meeste draag zijn de rode trui van Miss Selfridge en een witte trui met ruffels van Wild Flower.
Ik zou bijna mijn super zachte Ugg pantoffels vergeten. Heb mijn oude een paar maanden geleden vervangen door een nieuw paar en ben begin oktober begonnen met dragen. Ze zijn fantastisch. Het loopt lekker zacht, ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, je kunt ermee buiten lopen (bv in de tuin) en ze houden je voeten op temperatuur. 

Dit waren mijn Herfst favorieten van 2017.  Waarschijnlijk hebben jullie ook een paar favorieten van dit moment? Deel ze hieronder. Ben benieuwd waar jullie blij van worden in de Herfst en hopelijk inspireert het mij om wat nieuws te proberen.

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig