donderdag 30 november 2017

A picture a day....


December begint morgen en hier wordt ik blij van. Het aftellen naar de kerst kan beginnen. Ik hou van de kerstsfeer en de kerstdagen. Deze maand ga ik de challenge met mezelf aan om elke dag 1 foto te maken en te beschrijven op mijn blog. 


Het zullen hele random foto's worden (gok ik) en daarom plaats ik niet elke dag de foto op mijn blog maar zal ik deze per 4 of 5 bundelen en plaatsen. Ik ben heel benieuwd met wat voor foto's ik kom aanzetten, of ik het ga volhouden en of ik het niet ga vergeten...

Voordat ik deze post ga afsluiten wil ik nog even stil staan bij het feit dat ik bijna mijn 200ste blogpost heb geschreven. Kon het bijna niet geloven toen ik de teller zag staan. Hoe ik dit heb volgehouden en waar ik mijn motivatie vandaan haal ga ik jullie allemaal vertellen in mijn daadwerkelijk 200ste blogpost!  

Voor nu wil ik jullie een fijne avond wensen. Ik ga straks naar Basketbal. Donar moet spelen. Een mooie afsluiting van de maand november.

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig