zondag 26 november 2017

Adventskalenders 2017

Alleen de gedachte al dat het met 4 weken kerst is...... Ik wordt hier zo enthousiast van. In oktober heb ik mijn chocolade adventskalender alvast gekocht. Ik hou niet eens van chocolade maar alleen het idee dat je elke dag een deurtje mag openmaken om zo af te tellen naar je favoriete feest is toch geweldig. Elk jaar brengen diverse merken de mooiste adventskalenders uit. De allermooiste kalenders heb ik voor jullie op een rijtje gezet.Van links naar rechts. 
L'Occitane
Rituals XL
Jo Malone
Charlotte Tilbury
L'Occitane Premium
Diptyque
My Musli
Lush
Bodyshop

Ps: In Duitsland liggen de supermarkten vol met adventskalenders van allerlei chocolade merken.

Hebben jullie al een adventskalender gekocht? Welke willen jullie graag aanschaffen en aan wie zou je deze willen geven?
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig