donderdag 2 november 2017

Happy Thoughts ThursdayHet is al weer een tijd geleden dat ik een week update geplaatst heb. Vandaag noem ik het Happy Thoughts Thursday en deel ik mijn leukste momenten


Op dit moment zijn we druk aan het rondkijken naar een nieuwe woning. Willen we nieuwbouw of toch bestaande bouw? De huizenmarkt gaat ontzettend "snel" . Staat een huis op Funda dan is die 2 weken later onder voorbehoud verkocht. Als je niet direct een bezichtiging aanvraagt ben je gegarandeerd te laat. Want dan hebben ze al genoeg bezichtigingen gepland en daar komt toch wel een bod uit. Dus met andere woorden.. Op dat moment pis je naast de pot. Wil je een nieuwbouw woning in Groningen dan kom je op de wachtlijst voor een kavel. Met andere woorden... Waarschijnlijk pis je wederom naast de pot!! Maar ik heb natuurlijk niet voor niets deze blogpost HAPPY THOUGHTS genoemd. Ondanks dat de huizenmarkt als een speer gaat geniet ik van elk moment dat we samen bezig zijn met de zoektocht. Langzaam komen we erachter dat we best veel dingen samen leuk vinden (wie ons goed kent weet dat we qua smaak niet echt op 1 lijn zitten).  Ik merk dat we er samen veel schik van hebben om naar huizen te kijken. Dus ja, opzoek naar een huis kan ik zeker tot een happy moment benoemen.....Halloween vind ik prachtig. Soms denk ik wel eens dat ik in het verkeerde continent ben geboren.. Wat zou ik graag in Amerika een keertje Halloween willen vieren. Hier in Nederland creƫer ik met behulp van mijn vriendin en kindjes mijn eigen halloween stekje. Afgelopen zaterdag hebben we bij de Intratuin pompoenen gekocht en de leukste creaties gemaakt.
Nederlandstalige muziek. Ik heb zo mijn momenten qua muziek en mijn smaak is best breed. Nu geniet ik enorm van Nederlandstalige muziek. Het liefst als ik helemaal alleen thuis ben, dan kan ik in mijn eigen wereld naar de teksten luisteren en indien het toelaat een toontje meezingen. Zo kan ik na mn werk rustig een uur op de bank zitten en voor me uit staren luisteren naar muziek.....Ik ben vorige week samen met Inge naar basketbal geweest.  Na de wedstrijd (die ze overigens gewonnen hebben) zijn we naar De Klikspaan gewandeld. Daar hebben we nog een drankje gedronken. Ook dit is zo'n moment waar ik blij van wordt. Op dat moment en ook zeker als ik eraan terug denk.Nu komt er een soort haat liefde verhaal dat ik heb met sporten. Ik ben liever lui dan moe. Dat durf ik best toe te geven maar ik ben me ook bewust dat ik voor mijn gezondheid (asma) toch af en toe naar die sportschool moet. Ook geef ik toe dat ik sjaak afhaak ben als ik niet iemand heb om mee heen te gaan.  Nu heb ik een vriendin die sporten WEL leuk vind en me dan een berichtje stuurt. " hai zullen we sporten vanavond" ....  Op het moment dat ik het lees slaat mn hart even een stukje over en denk ik... OHHWW NEEEE . Maar ik ga toch en ben stiekem blij dat ze me gevraagd heeft.  Na die tijd, of eigenlijk al tijdens het sporten krijg ik toch een soort van goed gevoel. We doen samen leuke oefeningen, we kletsen tussendoor,  het is leuk, gezellig, we hebben lol, ik sport en ik heb de volgende ochtend ook nog eens spierpijn. Rauwe vis mmnommm Een vers bereide pokebowl zalm of losse stukjes sushi. Deze foto is zeker een plek in mijn happy thoughts waard. Ik kijk terug op een mooie week.  Hebben jullie al stil gestaan bij je happy thoughts van vorige week? Waar denk jij met plezier aan terug?

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig