donderdag 23 november 2017

Heb ik een personal trainer nodig?


"Heb ik dit nodig?" Deze vraag stel ik mezelf regelmatig als ik in de winkel sta met een mooi kledingstuk of erger, een tas waar ik verliefd op ben... Het antwoord op de vraag " Heb ik dit nodig?" Is bijna altijd (haal dat bijna maar weg) NEE.  Echter koop ik het vaak wel. Tja zo zitten wij als vrouwen nou eenmaal in elkaar.

Een ruime week geleden stelde ik me precies dezelfde vraag. " Heb ik dit nodig?". Echter was de context ietsjes anders dan dat ik gewend ben. Het ging namelijk niet om een nieuwe tas, schoenen make-up or whatever. Maar het ging om een personal trainer.  Waarschijnlijk kunnen jullie het antwoord wel raden. Ik ben van mening dat ik WEL een personal trainer nodig heb die mij wat op weg gaat helpen in die vreselijke sportschool en mij kan laten inzien hoe leuk het eigenlijk is. 

De rollen zijn omgedraaid nu heb ik het WEL nodig maar wil ik het eigenlijk niet. Om de keuze nog wat lastiger te maken komt ook nog eens het woordje "geld"om de hoek kijken. Een personal trainer kost nou eenmaal wat. Ik hoor mezelf rekenen. Ik kan ook gewoon niet meer naar de sportschool gaan en geen personal trainer nemen en wreed gaan shoppen! Bij die gedachte krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Maar al snel kom ik weer op aarde.  

Mijn besluit staat vast. Ik ga 4 weken lang met een personal trainer aan de slag. Ik sport bij de Basic Fit en heb Marije Klomp gevraagd om mij samen met een vriendin te begeleiden.
Mijn doel:
  • Houding verbeteren.
  • Basis oefeningen leren en goed uit kunnen voeren.
  • Leren hoe je welke spieren kunt trainen.
  • Sterker worden.
  • Fun krijgen in de sportschool
  • Uiteindelijk mezelf kunnen trainen op een juiste manier
Vandaag heb ik mijn eerst les! Spannend!! Hoe is jullie ervaring om met een personal trainer te sporten? Of lijkt het jullie leuk om eens te proberen?SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig