woensdag 8 november 2017

Shop My Style


De afgelopen weken heb ik mijn regenjas ontzettend veel aan gehad. De perfecte "tussen" jas voor deze tijd van het jaar.
De andere items die ik draag heb ik uitgelicht in deze blogpost. De Hunter laarzen kun je heel goed vervangen door Dr Martens. Die passen ook perfect bij deze outfit. Dr Martens gaan naar mijn idee nooit meer uit de mode. Het zijn geen goedkope schoenen maar ik weet zeker dat je er heel lang plezier van zal hebben. Dit is nu mijn 2e jaar dat ik ze gebruik. Ze zien er nog steeds mooi uit. Weinig slijtage terwijl ik ze behoorlijk vaak aan heb. Als het iets kouder is kan er een lange warme zwarte sjaal bij.


Links naar rechts

Ik hoop dat er nog meer van die mooie herfstachtige dagen komen... 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig