woensdag 6 december 2017

A picture a day #1

De hele maand december plaats ik per dag 1 foto met een verhaaltje erbij. In deze blogpost heb ik 1 t/m 6 december gecombineerd.

Tot nu toe valt het me niks tegen. Ik heb een paar dagen ertussen zitten waar ik best veel foto's heb gemaakt en niet goed kon kiezen en ik heb er dagen bij waar ik überhaupt maar 1 foto heb gemaakt.
1 december: De eerste dag dat ik mijn adventskalender mag aanbreken. Eigenlijk lust ik helemaal niet zo graag chocolade maar het idee om elke dag een vakje open te maken vind ik zo leuk!!

2 december: Naar de kerstmarkt in Oldenburg! Leuke kerstmarkt. Niet te groot en nu ook nog niet te druk. Ik heb zo'n ding gekocht die je om je nek kunt hangen waar je je handen in kunt verwarmen. Ze noemen dit ook wel een mof. (ja echt waar, google maar eens). Als afsluiting van de dag hebben we bij Sa Capanna in Haren wat gegeten.

3 december: S'middags kwam Riann bij me lunchen. Daarna zijn we naar basketbal geweest. De wedstrijd hebben we gewonnen. 

4 december: De enige foto die ik deze dag had gemaakt. Niet de meest mooie foto maar goed, heb in iedergeval één om bij 4 december te plaatsen. We gaan s'avonds op visite bij vrienden van Albert in Zutphen. Hun dochtertje was jarig.  Het was een super gezellige avond. We hadden hun al een tijdje niet gezien. We rijden rond 23uur weer richting Groningen.

5 december: De sint en zijn pietjes zijn langs geweest en hebben een bos roze rozen achtergelaten in mijn kaarsenstandaard! (zo'n leuke verrassing)

6 december: In de ochtend moest ik werken en s'middags hebben we een kerstboom gekocht. Meestal doen we dit bij de Ikea. Daar kost de boom maar 1 euro :-) 

Volgende week komt er een nieuwe blogpost online met de volgende foto's van de maand december. 
Bedankt voor het lezen en ik zie jullie snel weer :-)


SHARE:

2 opmerkingen

  1. Leuke foto's hoor :) Heb jij ooit op basketbal gezeten toevallig? Ik ook namelijk! Grappig om te zien, want ik ken maar weinig vrouwen hier uit de buurt die dezelfde interesse voor deze sport delen. Zelf ga ik overigens nooit naar wedstrijden. Ik ben er ooit bij een in Den Bosch geweest in de tijd dat ik nog wedstrijden speelden (op amateur niveau uiteraard) en dat vond ik wel heel leuk, maar is helaas bij een keer gebleven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :-) Nee heb nooit op basketbal gezeten. Een aantal jaren geleden ben ik eens wezen kijken met een vriendin en eigenlijk sinds dien altijd heen gegaan. Vind het super leuk! En was ook nog eens een hele spannende wedstrijd gisteren....

      Verwijderen

Blogger Template Created by pipdig