zaterdag 16 december 2017

A picture a day #2

Dit is deel 2 van mijn " a picture a day" challenge in december. Helaas heb ik mijn eerste failure te pakken en heb ik 1 dag geen enkele foto gemaakt.


7 december: Sporten met Annelies en na het sporten lekker eten en wijntje drinken.

8 december: Kerstboom versiert en mn nieuwste hanger is deze toffe popcorn machine.

9 december: Basketbal wedstrijdje kijken!

10 december: Op visite bij opa en oma. Natuurlijk wilde ik even een wandeling door de sneeuw maken. Kleine wandeling maar hoor! t was best koud!

11 december: Op naar de eerste schaatsles van dit jaar. Foto is niet al te charmant. Helaas mn enige foto van die dag. Deze selfie stuurde ik naar mijn vriendin met wie ik schaatsles heb.

12 december: Mijn eerste failure!! Ik heb geen foto gemaakt. Terwijl ik gewoon mijn allereerste les kickboksen heb gehad met een collega. Het was zo ontzettend leuk! Heb wel 3 dagen last van mijn scheenbenen gehad. Maar echt... heel tof.

13 december: Geen foto waar ik trots op ben. Stomme foto. Is helaas ook mn enige foto van deze dag. Ik wilde weten of dit een leuk verjaardagscadeau was voor het zoontje van een vriendin van mij.

14 december: Laatste sportles met mn personal trainer. T was weer super leuk en ik heb mega veel vooruitgang geboekt! yay. Oh en ik heb een nieuw drankje ontdekt, maar daar vertel ik een andere keer meer over.

15 december: Kerstborrel bij DatTelt in Winschoten. Gezellig!!!

Dit was het einde van het tweede gedeelte. Volgende week komt deel 3 van de "a picture a day" serie online. Hopelijk krijg ik er niet nog een mislukte dag bij. Ah hoewel de dag met enkel die Lego foto was ook best triest... whahah. Fijne zaterdag allemaal en tot snel.


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig