dinsdag 26 december 2017

Beginnen met één van mijn doelen voor 2018Hi allemaal, hopelijk hebben jullie er een super gezellige eerste Kerstdag op zitten. Ik heb heerlijk gegeten en een hele leuke dag gehad in Zutphen. Vandaag gaan we bij opa&oma langs en eten we s'avonds bij mijn oom en tante in Nieuw Buinen. 
Ik heb mezelf voorgenomen om in het nieuwe jaar wat meer te gaan lezen. Totaal wil ik graag 6 boeken gaan lezen. En dat is best veel als je nagaat dat ik in 2017 geen 1 boek uitgelezen heb.  Ik merk dat ik echt teveel tv (lees: Netflix en Videoland) kijk. Ik ga starten met een boek van Sophie Kinsella - My not so perfect life. Het lijkt me een leuk en luchtig boek om mee te beginnen. En ja, ik heb zowaar hoofdstuk 1 vanochtend al uit gelezen. Ik wilde eigenlijk gaan voor Dan Brown - Origin maar heb me toch bedacht. Misschien geen goed idee om mijn lees carrière te beginnen met deze dikke pil. Misschien later in het nieuw jaar..... Ook heb ik nog heel even getwijfeld om te beginnen aan de Harry Potter reeks maar heb net film 1 2 en 3 gekeken dus laat ook Harry Potter nog even rusten tot later in 2018.

Mijn lijst moet boek opties:
Dan Brown - Origin
J.K. Rowling - Harry Potter
Paula Hawkins - Into the water
David Baldacci - The Fix

Aangezien ik geen volgeleerd lezer ben heb ik echt geen idee of de boeken we wat voor me zijn. Uitgezonderd Harry Potter dat vind ik sowieso tof, maar goed ik heb die boeken natuurlijk al eens gelezen als kind. Dus die tellen niet helemaal mee.

Nu eerst maar eens het boek van Sophie Kinsella uit gaan lezen :-) Ben benieuwd hoe lang ik erover ga doen. Tips voor toffe boeken zijn welkom (ps: ik lees Engels talige boeken en liever niet Nederlandstalig)

Fijne 2e Kerstdag.
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Leuk voornemen. Ik ben er drie jaar geleden weer mee begonnen. Sinds ik een e-reader heb, lees ik best veel weer. Ik deel op mijn blog boekentips als je benieuwd bent. Ik lees wel Nederlands, maar veel boeken zijn van oorsprong Engels.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb net gekeken.. met je tips kan ik zeker wel wat :-) begin speeds enthousiaster te worden om meer te gaan lezen...

      Verwijderen

Blogger Template Created by pipdig