zaterdag 23 december 2017

Mijn 200ste blogpost


Wow, dit is em dan. Mijn 200ste blogpost. Ik kan het bijna niet geloven dat ik al 200x wat gepost heb op mijn blog. Ik vind het vooral bijzonder dan ik het nog steeds leuk vind en blijf volhouden. In deze blogpost wil ik jullie meer vertellen over mijn motivatie.


200x een blogpost online gezet! Ik had niet verwacht dat ik dit zou halen. En dan is het nu zover, ik schrijf gewoon mijn 200ste blogpost en heb ideeën voor nog wel 50 blogpost hierna. Mijn motivatie haal ik voornamelijk uit mijn passie om foto's te maken. Ik mag graag met mijn camera bezig zijn en hieruit krijg ik input om over te schrijven. Heel kort door de bocht schrijf ik over onderwerpen die mij op dit moment interesseren. Als ik schrijf en laat zien wat ik zelf leuk vind denk ik dat mijn 300ste blogpost er ook aan gaat komen.

Naast mijn eigen passie voor fotografie haal ik veel inspiratie uit het werk van andere bloggers. Er zijn zoveel mensen met een blog die de meest fantastische verhalen schrijven of de mooiste foto's laten zien. Dat maakt het voor mij nog leuker om hiermee bezig te zijn. Je wordt geïnspireerd om eens iets uit te proberen of te lezen waar je zelf niet aan gedacht hebt. Een oud collega van mij is sinds een paar maanden een blog begonnen en bij haar las ik over het drankje Kombucha. Ik heb zojuist een paar flesjes gekocht om te proberen. Wellicht vind ik het leuk om over te schrijven en zo brengen anderen mij op ideeën of inspireren ze mij in het proberen van iets nieuws. Haar blog kun je trouwens vinden door hier te klikken.

Plezier hebben in het maken van content is ook een hele belangrijke factor. Als je gaat bloggen betekend dit dat je veel achter je computer zit. Website indelen, ontwerpen, blogposts schrijven, foto's bewerken en meer... Gelukkig haal ik veel plezier en energie uit het zitten achter mijn computer.

Als laatste zijn mijn bezoekers een mega groot motivatie punt. Ik had het niet verwacht maar mensen die je site bezoeken en je kort aaspreken op het feit dat ze even gekeken hebben is zo ontzettend leuk! Toen ik 2 jaar geleden begon dacht ik dat ik geen bezoekers nodig zou hebben omdat ik het schrijven en maken van content leuk genoeg vind. En dat is ook wel zo, maar hé.... bezoekers en positieve feedback maakt het echt wel 10x leuker om een bericht online te zetten.

Bij deze wil ik daarom al mijn bezoekers bedanken. THANKS, jullie zijn een grote motivatiebron voor mij.


SHARE:

3 opmerkingen

  1. Gefeliciteerd met je 200ste blogpost!!! Super! Op naar de 300, ik blijf je volgen!!

    BeantwoordenVerwijderen

Blogger Template Created by pipdig