woensdag 3 januari 2018

A picture a day #3

Het laatste deel van de " A picture a day" challenge is online. Laat ik het zo zeggen, ik vond de challenge best s#@%t. Het leek me makkelijk maar deze laatste 2 weken van december heb ik helaas wel een aantal dagen gemist.

16 december
Gourmetten bij vrienden eindigt in de kerstversiering te passen...

17 december
Uit eten bij Het Kleine Oestertje in Oldehove. Daar kun je de lekkerste visschotel ooit bestellen. Zoveel heerlijke vissoorten. Als je een vis eter bent dan ga je hier zo van genieten.

18 december
Geen foto. Ik heb gewerkt, gegeten bij mn ouders en schaatsles gehad. Vervolgens ben ik die nacht ziek geworden en heb ik een paar dagen thuis op bed gelegen.. Bah. 

25 december
Eerste kerstdag in Zutphen. Heerlijk Kalkoen gegeten....

26 december
Ik wilde een foto maken voor mn nieuwe blogpost. Meestal heb ik 20 pogingen nodig voordat ik tevreden ben....

27 december
Pie gemaakt van de kalkoen leftovers. 

28 december
Kickboksles :-) Dat is zoo FUN!!

29 december
Gezelligheid bij een collega thuis!

30 december
Mn liefste nichtje jarig.

31 december
Snapchat ontdekt met oud en nieuwDit was het dan. Mijn december challange. Elke dag 1 foto plaatsen.  Helaas een aantal dagen niet gehaald. Het was leuk om te doen en ook heel leuk om de blogpost in elkaar te zetten.  Ik hoop jullie binnenkort weer terug te zien op mijn blog. 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig