zondag 7 januari 2018

Hallo 2018


Gelukkig Nieuwjaar!!
Zo verheug ik me al heel 2017 op Kerst en Oud&Nieuw en zo is het ook ineens voorbij. Dat neemt niet weg dat ik hele leuke gezellige dagen hebt gehad. Lekker eten samen met familie en vrienden. De sfeer in de stad, alle lichtjes.. Gewoon Prachtig...


Langzaam zal de kerstversiering verdwijnen want 2018 is begonnen. Wauw de eerste week zit er al weer op. De kerstboom heb ik ondertussen leeggehaald en alles goed opgeborgen. Hier wil ik wel even een kanttekening maken voor mezelf.  Wat zijn die lampjes toch een drama, in de hangen boom is al gewoon een  K*T klus want alles zit in 100duizend knopen.  Vervolgens heb ik het er nu weer uit gehaald (lees: geropt en getrokken want alles zit vast aan die naalden en om takken heen, je weet wel!).  Heb de moeite niet meer genomen om ├╝berhaupt te testen of de lampjes het nog doen.  Note voor mezelf: volgend jaar nieuwe anti klit lampjes aanschaffen!! Ja ondanks dit, hou ik toch echt heel erg veel van de Kerst.

Zoals jullie hebben gelezen ben ik van plan om dit jaar meer tijd te nemen voor het lezen van boeken. Daar ben ik 2 weken geleden al mee begonnen en het gaat goed. Ik geniet van de rust als je een boek aan het lezen bent. (ondertussen ben ik al bij hoofdstuk 8 ).

Naast meer lezen wil ik ook graag meer sporten. Of beter gezegd blijven sporten. In november ben ik begonnen met een aantal personal training lessen wat ontzettend goed is bevallen. Ik wil deze sport flow doorzetten. Er komt nog een losse blogpost online waarin ik meer vertel over het verloop van deze personal training lessen en wat ik daarna ben gaan doen.

Voordat ik ga afsluiten wil ik nog even vertellen over de eerste film die ik in 2018 in de bios heb gezien. The Greatest Showman! Even wennen in het begin, maar WAUW wat een leuke film. De liedjes die ze zingen zijn erg mooi.

Voor de rest komt het zoals het komt en ga ik genieten van dit nieuwe jaar. Hoe zien jullie "goede voornemens" eruit?
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig