dinsdag 30 januari 2018

Sporten - Personal Training -

Eind december had ik mijn laatste personal training les. In deze PT update vertel ik hoe het me is bevallen en of ik het sporten ga doorzetten.Hoe is het bevallen:
Ik kan niet anders zeggen dan heel erg goed. Ik heb totaal 4 lessen gehad waarbij ik in de 3e les al veel vooruitgang zag. Of PT lessen je gaan bevallen ligt voor mijn gevoel ook de personal trainer zelf. Als je een klik hebt maakt het de lessen erg leuk.

Wat heeft het me gebracht:
Je leert je lichaam gebruiken en je merkt dat trainen niet perse met fancy trainingsstations hoeft. Ook leer hoe je juist wel gebruik kan maken van de apparaten. Mijn core is enorm versterkt en ik merk dat ik steeds meer spierkracht heb gekregen in mijn bovenlichaam. Voor de mensen die mij kennen is het algemeen bekend dat ik armen heb zo dik als saté stokjes. Daar is nu wat verandering in gekomen. Vooral mijn bovenarmen en schouders hebben meer body gekregen.

Was het de tijd en het geld waard?:
Ook hier kan ik volledig ja op antwoorden. Ik vond het best spannend want zoals ik in mijn eerste PT update had geschreven is een personal trainer niet goedkoop (ongeveer 60 euro per uur).  Ik had ook best meer lessen willen nemen maar de trainer die ik had is sinds januari verhuisd naar Amsterdam. En daarnaast was mn budget ook eerst op.

Hoe nu verder:
Ok, personal trainer verhuisd naar Amsterdam dus ik zat zonder. Eventjes heb ik erover nagedacht om een andere trainer te zoeken maar ook omdat het budget op was ben ik andere opties gaan bekijken. Een collega zei dat ik een keertje moest gaan kickboksen (omdat dat leuk zou zijn). Ik heb dit aldoor weggewuifd met de reden dat het niks voor mij is. Totdat ook Albert zei, " Frances, waarom ga je niet eens een keer een kickboks les doen?". Zo ben ik met mijn collega mee geweest naar een lesje en ik vond het helemaal geweldig. Ik had geen scheenbenen meer over en ik had spierpijn waar ik nog nooit spierpijn had gevoeld maar ik was blij, voldaan en helemaal hyper na deze les. De sportschool waar mijn collega traint vond ik niet zo bijzonder. Mijn zoektocht ging verder en ik ben diverse sportscholen bij langs geweest. Uiteindelijk heb ik de perfecte sportschool gevonden. Na 1 proefles wist ik het: Hier wil ik lid van worden.

Binnenkort komt er een nieuwe blogpost online over de lessen die ik volg en mijn bevindingen. Op dit moment sport ik er nog te kort om hier een goed update over te geven.

Ik ben heel benieuwd of er meer mensen een personal trainer hebben en hoe het jullie bevalt.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig