zaterdag 17 februari 2018

Metzo in HaarlemIn Haarlem heb ik dit gezellige restaurant ontdekt waar je ook nog eens erg lekker kunt eten. Deze kok weet wat goed eten is. De salade nicoise was perfect. Zoals het hoort met verse gegrilde tonijn. Ook de risotto met eendeborst was een feestje.


Het stond niet helemaal op de planning om in Haarlem wat te eten maar we hadden wat tijd over en waren wat door de straatjes van Haarlem aan het dwalen. Van dwalen krijg je trek en zo liepen we voorbij restaurant Metzo.  De verzorgde en gezellige buitenkant trok ons meteen aan.

Binnen was het lekker warm en achterin stond de open haard aan. Bij mij heeft een restaurant dan al gewonnen. Ik ben dol op een open haard. Zo gezellig! De bediening is vlot, gezellig en kan tegen een grapje. En dat mag ook wel als je met Albert op pad bent.

De prijs kwaliteit verhouding is goed. De vis is goed bereid en ook de eend is perfect gegaard. Ik kan niet anders zeggen dan dat we verrukkelijk gegeten hebben. Qua wijnen is er ook volop keus.

Mocht je een keer in Haarlem zijn en je wilt een avond gezellig dineren en genieten van heerlijk klaargemaakte gerechten is Metzo de plek waar je moet zijn.

Helaas was ik maar 1 middag in Haarlem en heb niet heel veel andere leuke restaurantjes kunnen spotten. Tips zijn daarom altijd welkom.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig