zondag 4 februari 2018

Plog - Weekend Zandvoort -

Lees en bekijk mijn plog van een weekend in Zandvoort. We waren hier met het hele gezin om de verjaardag van mijn moeder te vieren.Goedemorgen, vrijdag ochtend zitten we al op tijd in de auto want we willen graag eerder dan mijn ouders aankomen bij het huisje. Mijn moeder wordt 60 en we wilden graag het huisje gaan versieren als verrassing. Ze denken namelijk dat we vrijdag eerst moeten werken en pas 's avonds na het werk vertrekken.
Een korte stop bij Hajé. Tijd voor een kopje thee en een broodje. Toen gebeurde er DIT.... Toen Albert peper over zijn broodje wilde doen viel de hele onderkant eraf....... oepsieee!

Aangekomen bij het huisje. We mogen eerder het park op om de buitenkant te versieren. Dit moet wel opvallen dachten wij. Ondertussen is het ongeveer 13uur in de middag. Omdat we er toch zijn gaan we richting Haarlem. Dit ligt vlakbij Zandvoort. (wist ik niet). 

Aangekomen in Haarlem lopen we wat door het centrum. Erg gezellig, Veel kleine steegjes met allerlei leuke shopjes.
Rond half 3 gaan we lunchen bij MetZo! Super lekker. Ik zal hier wat meer over vertellen in een restaurant tip blogpost.  Na de lunch gaan we weer richting het huisje want mijn ouders zullen er ook ongeveer zijn verwachten we. Op de terugweg van Haarlem naar Zandvoort stoppen we bij een bloemist. Tante Relia had mij gevraagd om bloemen te kopen en te geven aan mijn moeder voor haar verjaardag. 
Ik vind bloemen kopen super leuk dus ik laat een mooie bos samenstellen. 


Aangekomen in het huisje is het natuurlijk een leuke verrassing dat er versiering hangt en dat wij er al zijn. Ik ga even zwemmen en neem op de terugweg hout mee voor de open haard. Ik vind een open haard zo leuk en gezellig. Ik heb me trouwens wel de pleuris getild met die stukken hout... Ik sport dan wel een paar keer per week maar dit bleef gewoon zwaar!!!

Op zaterdag gaan we wandelen langs het strand. Zo mooi maar jeetje wat een wind!!


Het is super koud maar voor haar maakt dat niks uit. Ze wil gewoon een zandkasteel bouwen. brrrr....

Later komt het zonnetje er nog bij. Dan wordt het ineens een stuk aangenamer. Niet dat het zonder de zon te koud was maar met een zonnetje erbij is het net even wat lekkerder. In het centrum aangekomen zit Albert ineens een super mooie jas in de etalage hangen van een boetiekje. Ik was ook opslag verliefd en heb in Zandvoort een super toffe nieuwe jas gekocht. (helemaal wit met een stukje nep bont) We lunchen in het centrum en lopen daarna weer naar het huisje.

We hebben geluncht bij Grand Café Hotel XL.


's avonds is het tijd voor een spelletje. (Ticket To Ride). Later op de avond lopen we naar de Plaza en vinden we een arcade hal. Rond 23u vertrekken mijn vader en Albert nog even naar het Casino in Zandvoort. 


Op zondag gaan we wederom naar het strand. Ik trek mn nieuwe jas aan!

In de middag belanden we bij een Italiaans restaurantje. Ik had het zo koud dat ik me met een Jack D heb opgewarmd. Heerlijk. Als lunch kies ik voor een pasta en ik kan het niet laten om een stuk tiramisu te delen. 


Na de lunch lopen we terug. Het is ongeveer 17uur. Albert en ik gaan op zondag weer naar huis omdat we maandag weer aan het werk moeten. Rond 18uur vertrekken we. Het was een geslaagd weekend.  Rond 20uur zijn we weer thuis. Moe en voldaan van een gezellig weekend.

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig